TOPlist


Francouzské brambory

  • Uživatelský recept
  • Autor: MiryJamT
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené900
Kladenská pečeně150
Hrášek sterilovaný průměr150
Olej palmojádrový, kokosový10
Eidam 30%80
Vejce celá průměr110
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)350

Energetická hodnota celkem: 6892 kJ

Bílkoviny (g): 96, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 195 SAFA (g): 29 Cukry (g): 34 Vláknina (g): 28 Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 1723 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 48.8 SAFA (g): 7.3 Cukry (g): 8.5 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 2.5

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma