TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bulharská čočka

Zpět
  • Autor: GabrielaC
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, česnek

Energetická hodnota celkem: 3643 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 112, SAFA (g): 19, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 911 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Červenou čočku uvaříme do měkka. Na oleji osmažíme cibulku, přidáme mouku, papriku, rajče, cuketu a chvilku podusíme v troše vody. Přidáme uvařenou čočku, ochutíme, podáváme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři