TOPlist


Bramborový salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: Berysvob
  • Porce: 30.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené2000
Cibulka jarní60
Vejce celá průměr103
Okurky sterilované průměr300
Hrášek s mrkví sterilovaný průměr300
Hořčice plnotučná průměr40
Majonéza Original (Hellmann´s)400

Energetická hodnota celkem: 19852 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 308, Sacharidy (g): 407 SAFA (g): 28 Cukry (g): 47 Vláknina (g): 64 Sůl (g): 21

Energetická hodnota na 1 porci: 662 kJ

Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 13.6 SAFA (g): 0.9 Cukry (g): 1.6 Vláknina (g): 2.1 Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce. Oloupeme, nakrájíme na kostičky, přidáme nakrájenou sterilovanou okurku, zeleninu do salátu, hořčici, majonézu, vejce. Osolíme, opepříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma