TOPlist


Dušené kedlubny s vepřovým masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Novakova
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kedlubna450
Máslo čerstvé35
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm)250
Voda, minerální vody bez příchutě200
Mouka pšeničná polohrubá50
Vepřová plec500

Energetická hodnota celkem: 6600 kJ

Bílkoviny (g): 111, Tuky (g): 95, Sacharidy (g): 69 SAFA (g): 49 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1100 kJ

Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 11.5 SAFA (g): 8.2 Cukry (g): 2.8 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

Sůl, koření

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma