TOPlist


spanelsky ptacek v rozletu

  • Uživatelský recept
  • Autor: kikinecka
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 2

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso přední průměr614
Špekáčky104
Okurky sterilované průměr90
Vejce celá průměr129
Hořčice plnotučná průměr5
Cibule140
Mouka pšeničná hladká10

Energetická hodnota celkem: 8489 kJ

Bílkoviny (g): 138, Tuky (g): 151, Sacharidy (g): 26 SAFA (g): 67 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1698 kJ

Bílkoviny (g): 27.6, Tuky (g): 30.2, Sacharidy (g): 5.2 SAFA (g): 13.4 Cukry (g): 2.2 Vláknina (g): 1.2 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sul pepr

Postup přípravy

nechám zpěnit cibulku, poté přidám osolené a opepřené hovězí maso a osmahnu. pote přidam dvě lžičky hořčice, promícham a zaliju litrem horké vody. dusím cca 2 hodiny do měkkosti masa, poté přidám okurky, vajíčka, špekáček, chvíli povařím a zahustím moukou smíchanou s vodou

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma