TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

spanelsky ptacek v rozletu

Zpět
  • Autor: kikinecka
  • Doba přípravy (min.): 2
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul pepr

Energetická hodnota celkem: 8489 kJ

Bílkoviny (g): 138, Tuky (g): 151, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 67, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1698 kJ

Bílkoviny (g): 27.6, Tuky (g): 30.2, Sacharidy (g): 5.2, SAFA (g): 13.4, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 1

Postup přípravy

nechám zpěnit cibulku, poté přidám osolené a opepřené hovězí maso a osmahnu. pote přidam dvě lžičky hořčice, promícham a zaliju litrem horké vody. dusím cca 2 hodiny do měkkosti masa, poté přidám okurky, vajíčka, špekáček, chvíli povařím a zahustím moukou smíchanou s vodou

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři