TOPlist


španělský ptáček

  • Uživatelský recept
  • Autor: yanek
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl2
Hořčice plnotučná průměr10
Olej palmojádrový, kokosový20
Paprika červená10
Cibule200
Vejce celá průměr150
Párky libové40
Krůtí prsa bez kůže500

Energetická hodnota celkem: 4454 kJ

Bílkoviny (g): 142, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 27 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1114 kJ

Bílkoviny (g): 35.5, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 5.8 SAFA (g): 6.8 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, plnotučná hořčice

Postup přípravy

500g krůtích prsou, 4 ks - 40g párků libových, 3 vejce, 200g cibule, 10g papriky, 20 ml oleje, voda. Maso nakrájíme na plátky cca 11 ks, rozklepeme, posolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe vejcem, které jsme rozšlehali a upekli placku - nejlépe na sucho na teflenu, poklademe proužky červené papriky a špalíčky párků, zabalíme, spíchneme párátkem, opečeme a mezitím si v hlubším hrnci opečeme nakrájenou cibuli, pak přidáme maso, do výpeku nalijeme vodu a společně dusíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma