TOPlist


červená čočka

  • Uživatelský recept
  • Autor: elzovka
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Čočka červená (v suchém stavu)250
Voda, minerální vody bez příchutě500
Cibule104
Olej palmojádrový, kokosový24

Energetická hodnota celkem: 4413 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 138 SAFA (g): 21 Cukry (g): 32 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 35 kJ

Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 1.1 SAFA (g): 0.2 Cukry (g): 0.3 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

ocet a sůl

Postup přípravy

cibulku osmahneme do zlatova a přidáme k čočce,kterou jsme předtím proprali a 15 min vařili v neosolené vodě, dochutíme pol. lžící octa a solí

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma