TOPlist


Bretaňské fazole

  • Uživatelský recept
  • Autor: Martinka123
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazole bílé předvařené Vitana (uvařené)70
Rajský protlak15
Mouka pšeničná hladká5
Česnek2
Cibule15
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)6

Energetická hodnota celkem: 905 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 31 SAFA (g): 1 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, čerstvá petrželová nať

Postup přípravy

Den předem namočené fazole uvaříme do měkka, osolíme. Na pánvičce na malém množství oleje osmažíme cibulku, přidáme česnek, rajský protlak, hl. mouku, zalijeme vývarem z fazolí a dochutíme. Přidáme uvařené fazole a podáváme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma