TOPlist


ryby som zemiakmi

  • Uživatelský recept
  • Autor: majcky
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule100
Brambory vařené800
Olej palmojádrový, kokosový10
aljašská treska400
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku)500
Vejce celá průměr55
Vejce celá průměr55

Energetická hodnota celkem: 6546 kJ

Bílkoviny (g): 111, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 178 SAFA (g): 24 Cukry (g): 37 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1637 kJ

Bílkoviny (g): 27.8, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 44.5 SAFA (g): 6 Cukry (g): 9.3 Vláknina (g): 4.5 Sůl (g): 1.3


Dochucovadla:

sol, CMK

Postup přípravy

na cibulke udusit mrazene file pokrajane na kocky. Zemiaky uvarene v supke ocistit a nakrajat na kolieska, poukladat na dno zapekacej misy, potom udusene ryby a opat zemiaky, zalejeme vajikom roztrepanym v mlieku.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma