TOPlist


celozrnný perník

  • Uživatelský recept
  • Autor: kyjousek
  • Porce: 12.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hera50
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)500
Med15
Vejce celá průměr110
Cukr hnědý (řepný, třtinový)120
Mouka pšeničná polohrubá150
Naturamyl bramborový škrob50
Mouka žitná celozrnná300
Kypřící prášek do pečiva2

Energetická hodnota celkem: 12275 kJ

Bílkoviny (g): 83, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 511 SAFA (g): 27 Cukry (g): 180 Vláknina (g): 58 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1023 kJ

Bílkoviny (g): 6.9, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 42.6 SAFA (g): 2.3 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 4.8 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma