TOPlist


Rybí filé s lečem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Slivonka
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Lečo zeleninové sterilované125
Filé z tresky (mražené)100
Zlatá Haná10
Eidam 30%50

Energetická hodnota celkem: 1306 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 9 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 4

Postup přípravy

Zapékací misku vymažeme tukem, na ní položíme porci filé, které osolíme, opepříme, poklademe sterilovaným lečem. Zapékáme cca 15-20 min., pak posypeme nastrouhaným sýrem a ještě chvíli zapékáme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma