TOPlist


Tuňáková pizza

  • Uživatelský recept
  • Autor: ovcada1
  • Porce: 127.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Postup přípravy

mouka 40g, droždí 3g, olivový ojel 5g, pórek 50g, rajčata 70g,tuˇák ve vlastní šťávě 100g, tvrdý sýr 20%, vlažná voda 2 lžíce, sůl špetka bazalky. z mouky droždí lžičky oleje a vod vypracujeme těsto, vyválíme a položíme do zapékací formy. potřebe zbytkem oleje. Na plátky nakrájíme rajčata, porek kousky tuňáka, osolíme + bazalka, posypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby zapéct

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma