- Autor: markul
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna (v suchém stavu) | 150 |
Rajčata | 200 |
Česnek | 10 |
Olej palmojádrový, kokosový | 10 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, oregano
Energetická hodnota celkem: 2932 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 102,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1466 kJ
Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 13.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cizrna musí být namočená min 12h. Vaří se v původním nálevu. Vše ostatní se udělá na pánvi a pak se s uvařenou cizrnou promíchá.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.