TOPlist


velikonoční nádivka

  • Uživatelský recept
  • Autor: jilkajda
  • Porce: 10.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová plec500
Moravské uzené300
Rohlík tukový průměr400
Vejce celá průměr300
Petržel - nať100
Cibulka jarní50

Energetická hodnota celkem: 12330 kJ

Bílkoviny (g): 225, Tuky (g): 120, Sacharidy (g): 236 SAFA (g): 48 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 15

Energetická hodnota na 1 porci: 1233 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 23.6 SAFA (g): 4.8 Cukry (g): 2.1 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Uvaříme maso, nakrájené rohlíky zalijeme vývarem z vepřového, přidáme žloutky a ostatní přísady, nakonec sníh z bílků. Pečeme na hlubokém plechu na 190 °C

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma