- Autor: Novakova
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 24.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Moravské uzené | 500 | 
| Vejce celá průměr | 385 | 
| Česnek | 5 | 
| Rohlík tukový průměr | 258 | 
| Krupice pšeničná | 500 | 
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 400 | 
| Hovězí polévka instantní Knorr (hotový pokrm) | 400 | 
| Droždí | 30 | 
Dochucovadla:
Nové kořeni, pepř, muškátový květ, citronová kůra, sůl
Energetická hodnota celkem: 16576 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 218, 
                                                        Tuky (g): 86, 
                                                        Sacharidy (g): 564,
                                                        SAFA (g): 31,
                                                        Cukry (g): 46,
                                                        Vláknina (g): 47,
                                                        Sůl (g): 21
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 691 kJ
Bílkoviny (g): 9.1, Tuky (g): 3.6, Sacharidy (g): 23.5, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









