- Autor: Terezic
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí mleté průměr | 500 |
| Eidam 30% | 100 |
| Olej olivový | 10 |
| Brambory zimní | 2000 |
| Zelí bílé kysané | 150 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 300 |
Energetická hodnota celkem: 12956 kJ
Bílkoviny (g): 160,
Tuky (g): 111,
Sacharidy (g): 366,
SAFA (g): 54,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 3239 kJ
Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 27.8, Sacharidy (g): 91.5, SAFA (g): 13.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 9.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






