- Autor: blanecek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žampiony | 400 |
Olomoucké tvarůžky 1% | 150 |
Cibule | 60 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Dochucovadla:
sůl, kmín
Energetická hodnota celkem: 2372 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1186 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 2, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Žampiony očistíme a oddělíme nožičky, které nakrájíme nadrobno. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji, přidáme sůl, kmín a podusíme. Do vychladlé směsi přidáme nadrobno. nakrájené olomoucké tvarůžky.Směsí plníme hlavičky žampionů. Do olejem vymazané zapékací mísy žampiony poskládáme a zapečeme v troubě. Zdroj: www.tvaruzky.cz
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.