- Autor: blanecek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Žampiony | 400 | 
| Olomoucké tvarůžky 1% | 150 | 
| Cibule | 60 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 | 
Dochucovadla:
sůl, kmín
Energetická hodnota celkem: 2372 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 52, 
                                                        Tuky (g): 32, 
                                                        Sacharidy (g): 20,
                                                        SAFA (g): 4,
                                                        Cukry (g): 9,
                                                        Vláknina (g): 9,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1186 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 2, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Žampiony očistíme a oddělíme nožičky, které nakrájíme nadrobno. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji, přidáme sůl, kmín a podusíme. Do vychladlé směsi přidáme nadrobno. nakrájené olomoucké tvarůžky.Směsí plníme hlavičky žampionů. Do olejem vymazané zapékací mísy žampiony poskládáme a zapečeme v troubě. Zdroj: www.tvaruzky.cz
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









