TOPlist


Jabková buchta

  • Uživatelský recept
  • Autor: butrflaj
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná celozrnná300
Mouka pšeničná hrubá100
Cukr bílý (řepný, třtinový)200
Kypřící prášek do pečiva12
Jablečné pyré600
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)200
Vejce celá průměr3

Energetická hodnota celkem: 18298 kJ

Bílkoviny (g): 54, Tuky (g): 207, Sacharidy (g): 559 SAFA (g): 22 Cukry (g): 284 Vláknina (g): 50 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1525 kJ

Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 46.6 SAFA (g): 1.8 Cukry (g): 23.7 Vláknina (g): 4.2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

1 lžíčka skořice

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma