TOPlist


Hovězí pupek na zelenině

  • Uživatelský recept
  • Autor: askala
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Česnek20
Celer bulva50
Mrkev100
Cibule180
Hovězí maso zadní průměr800
Bujón průměr (hotový)20

Energetická hodnota celkem: 5098 kJ

Bílkoviny (g): 164, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 18 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1275 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, bobkový list, nové koření, římský kmín

Postup přípravy

maso částečně odblaníme, plát osolíme, opepříme, potřeme kremžskou hořticí a stočíme do rolády, pevně svážeme a opečeme ze všech stran. Přidáme nahrubi nakrájenou cibuli, celer, mrkev, česnek, lehce orestujeme, zalijeme trochou vývaru ze zeleninové kostky, přidáme koření a dusíme do měka.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma