TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cestoviny s karelabom(kedlubna)

Zpět
  • Autor: evalukacova
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sol,korenie kmin

Energetická hodnota celkem: 3406 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 116 SAFA (g): 13 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1703 kJ

Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 58 SAFA (g): 6.5 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cestovinu si uvarime.Karelab nastruhame na hrubsie a dame dusit okorenime,osolime,pokminujeme.Cestoviny zmiesame spolu s podusenym karelabom.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři