- Autor: evalukacova
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kedlubna | 150 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 150 |
Máslo čerstvé | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dochucovadla:
sol,korenie kmin
Energetická hodnota celkem: 3406 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 116,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1703 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 58, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cestovinu si uvarime.Karelab nastruhame na hrubsie a dame dusit okorenime,osolime,pokminujeme.Cestoviny zmiesame spolu s podusenym karelabom.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.