TOPlist


Cestoviny s karelabom(kedlubna)

  • Uživatelský recept
  • Autor: evalukacova
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kedlubna150
Těstoviny (v suchém stavu)150
Máslo čerstvé20
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10

Energetická hodnota celkem: 3406 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 116 SAFA (g): 13 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1703 kJ

Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 58 SAFA (g): 6.5 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sol,korenie kmin

Postup přípravy

Cestovinu si uvarime.Karelab nastruhame na hrubsie a dame dusit okorenime,osolime,pokminujeme.Cestoviny zmiesame spolu s podusenym karelabom.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma