TOPlist


Blitva

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yanule
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Trochu soli ke konci vaření (není vůbec nutná) a 5 g olivového oleje po servírování.

Postup přípravy

150 g syrových brambor, 50 g mraženeho listového špenátu se pomalu vaří v malém množství vody - ke konci odkryté, aby se všechna voda vyvařila.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

12. 09. 2018 14:54

sifaka

To je buď čistá recese a nebo autor/ka receptu usnul/a na klávesnici:-)))

12. 09. 2018 14:36

Handi96

Bojím se, že toho česneku by byla škoda, zvlášť pokud by byl český. Nevím, nevím, ale u mne by to skončilo občas použitým kuchařským doplňkem: opatrně mícháme a zároveň vléváme do záchodu. Zůstana tedy navěku tlustá, ale jsou věci, které nemohu. Snad jsem to někomu neznechutila.

06. 01. 2018 15:09

jesus

dala bych tam ještě česnek

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma