TOPlist


bramborák

  • Uživatelský recept
  • Autor: dannie.j
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní400
Vejce celá průměr20
Mouka pšeničná hladká100
Sádlo vepřové škvařené150

Energetická hodnota celkem: 8547 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 152, Sacharidy (g): 145 SAFA (g): 62 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1068 kJ

Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 18.1 SAFA (g): 7.8 Cukry (g): 1.1 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma