TOPlist


Holandský řízek

  • Uživatelský recept
  • Autor: verkag
  • Porce: 20.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřové mleté průměr600
Ementál 45%350
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)450
Sůl3
Vejce celá průměr150
Strouhanka100
Mouka pšeničná hladká100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)40

Energetická hodnota celkem: 18504 kJ

Bílkoviny (g): 253, Tuky (g): 295, Sacharidy (g): 178 SAFA (g): 142 Cukry (g): 31 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 925 kJ

Bílkoviny (g): 12.7, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 8.9 SAFA (g): 7.1 Cukry (g): 1.6 Vláknina (g): 0.6 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

Sůl, pepř

Postup přípravy

Večer zalijeme mleté vepřové maso- 600g , dvěma hrnky mlíka a dáme do lednice. druhý den do této směsy přidáme 350g strouhaného sýru , osolíme, opepříme, pokud je těsto příliš řídké a nedrží u sebe přidáme trošku strouhanky. Uděláme malý řízek a obalíme v trojobalu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma