TOPlist


Lečo

  • Uživatelský recept
  • Autor: radkam3
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 25

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Voda, minerální vody bez příchutě20
Vejce celá průměr110
Párky debrecínské50
Paprika bílá200
Rajčata 350
Olej olivový10
Cibule60

Energetická hodnota celkem: 2166 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 26 SAFA (g): 11 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 722 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 8.7 SAFA (g): 3.7 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0.7


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Na oleji osmažíme cibulku, přidáme nakrájená rajčata a papriky a horkou vodu a dusíme doměkka. Pak přidáme nakrájené párky na drobno, prohřejeme a nakonec přidáme osolená vajíčka a necháme srazit. Podáváme s vařenými brambory.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma