TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí guláš s hráškem

Zpět
  • Autor: madleine
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Paprika, gulášové koření, sůl, pepř, chilli paprička

Energetická hodnota celkem: 5310 kJ

Bílkoviny (g): 83, Tuky (g): 77, Sacharidy (g): 61, SAFA (g): 35, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1328 kJ

Bílkoviny (g): 20.8, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Cibulku osmažíme na lžíci oleje, přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso, které jsme předtím osolili a opepřili. Osmahneme, přidáme koření na guláš nebo mletou papriku. Smažíme na vlastní šťávě z masa, po jejím odpaření přilijeme vodu, přidáme polovinu rajského protlaku a hrášek. Zahustíme trochou mouky a dále vaříme (20 minut). Můžeme dohustit tmavou jíškou a přidat chilli papričku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři