TOPlist


Bramboračka

  • Uživatelský recept
  • Autor: Han-ka
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule60
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)30
Mouka pšeničná hladká75
Mrkev200
Petržel - kořen110
Celer bulva100
Brambory zimní250

Energetická hodnota celkem: 3986 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 146 SAFA (g): 3 Cukry (g): 33 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 664 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 24.3 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma