pangas pod peřinou
- Uživatelský recept
- Autor: sikiovka
- Porce: 4.00
- Doba přípravy (min.): 30
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 800 |
Eidam 30% | 300 |
Vejce celá průměr | 220 |
Smetana zakysaná 15% | 200 |
Energetická hodnota celkem: 8622 kJ
Bílkoviny (g): 255,
Tuky (g): 108,
Sacharidy (g): 13
SAFA (g): 63
Cukry (g): 12
Vláknina (g): 0
Sůl (g): 20
Energetická hodnota na 1 porci: 2156 kJ
Bílkoviny (g): 63.8, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 3.3 SAFA (g): 15.8 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 5
Dochucovadla:
sů, vegeta
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se