TOPlist


pangas pod peřinou

  • Uživatelský recept
  • Autor: sikiovka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Filé z tresky (mražené)800
Eidam 30%300
Vejce celá průměr220
Smetana zakysaná 15%200

Energetická hodnota celkem: 8622 kJ

Bílkoviny (g): 255, Tuky (g): 108, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 63 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 20

Energetická hodnota na 1 porci: 2156 kJ

Bílkoviny (g): 63.8, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 3.3 SAFA (g): 15.8 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 5


Dochucovadla:

sů, vegeta

Postup přípravy

Kousky ryby osolit, krátce osmahnout na másle, pak dát do pekáčku, přelít připravenou sýrovou peřinou a dát na cca 30 minut při 190 C zapéct. Sýrová peřina: smíchat 4 vejce, 300 g eidamu a 200 g zakysané smetany + dochutit vegetou. Jako příloha: brambory a cherry rajčátka

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma