TOPlist


Toskánské dušené hovězí

  • Uživatelský recept
  • Autor: AvajBr
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr400
Slanina anglická150
Cibule100
Česnek10
Rajčata konzervovaná400
Víno bílé suché300
Olivy černé100
Olej olivový6

Energetická hodnota celkem: 6789 kJ

Bílkoviny (g): 112, Tuky (g): 94, Sacharidy (g): 73 SAFA (g): 36 Cukry (g): 26 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1697 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 23.5, Sacharidy (g): 18.3 SAFA (g): 9 Cukry (g): 6.5 Vláknina (g): 4.3 Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Cibuli nakrájejte na hodně hrubo, 2 stroužky česneku na plátky, anglickou slaninu na 1-2 cm velké kostky a všechno to dejte zprudka restovat na olej. Když cibule zesklovaní přidejte na velké kostky nakrájené hovězí a orestujte ho ze všech stran, aby se zatáhlo . Zeslabte sporák maso podlejte vínem, chvilku duste a přidejte do hrnce olivy, rajčata, koření . A ted už jen musíte čekat až se maso dodělá , průběžně podlévejte vínem. Podávejte s těstovinami sypanými parmezánem dobrou chuť

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma