- Autor: evalukacova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka pšeničná polohrubá | 600 |
| Kečup | 50 |
| Gouda 48% | 100 |
| Niva 50% | 110 |
| Mozzarella | 125 |
| Zeleninová směs 4 roční období mražená (Bonduelle) | 300 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 13926 kJ
Bílkoviny (g): 130,
Tuky (g): 99,
Sacharidy (g): 479,
SAFA (g): 57,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 56,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 1393 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 9.9, Sacharidy (g): 47.9, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 5.6, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






