- Autor: vlastik.yaris
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka pšeničná hladká | 200 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 3 |
| Mléko trvanlivé odtučněné (0,5 % tuku) | 375 |
| Droždí | 10 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Olej olivový | 3 |
| pudinkový prášek vanilkový | 38 |
Energetická hodnota celkem: 4245 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 181,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2123 kJ
Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 90.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 14.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






