- Autor: Samalikova
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Cizrna sterilovaná | 400 | 
| Rohlík celozrnný průměr | 280 | 
| Cibule | 20 | 
| Vejce celá průměr | 110 | 
| Eidam 30% | 60 | 
| Hořčice plnotučná průměr | 16 | 
| Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 20 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 | 
Energetická hodnota celkem: 7895 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 79, 
                                                        Tuky (g): 67, 
                                                        Sacharidy (g): 236,
                                                        SAFA (g): 16,
                                                        Cukry (g): 36,
                                                        Vláknina (g): 47,
                                                        Sůl (g): 8
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1974 kJ
Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 4, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 11.8, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









