TOPlist


Jablecny kolac

  • Uživatelský recept
  • Autor: mchaloupkova
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Želatina (v suchém stavu)20
Voda, minerální vody bez příchutě500
Jablka1000
Piškoty tradiční300
Cukr bílý (řepný, třtinový)20

Energetická hodnota celkem: 7990 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 384 SAFA (g): 5 Cukry (g): 237 Vláknina (g): 26 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 666 kJ

Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 0.4 Cukry (g): 19.8 Vláknina (g): 2.2 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Jablka nastrouhat, formu vylozit piskoty, aby se prekryvaly. Zelatinu dame na 10 minut namocit do vody, pote ohrivame, aby se nevarilo, ale vsechna se rozpustila. Jablka dame na piskoty a prelijeme chladnouci a tuhnouci zelatinou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma