TOPlist


Jehněčí po indicku

  • Uživatelský recept
  • Autor: zarden
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jehněčí libové 120
Kuskus celozrnný (v suchém stavu)25
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5

Energetická hodnota celkem: 1292 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 5 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Tymián, curry koření, sojová omáčka

Postup přípravy

Jehněčí nakrájíme na menší kousky, jemně naklepeme. Maso naložimě do koření, přidáme čerstvý tymián, zakápneme sojovou omáčnou a trochou oleje. Necháme chvíly odstát a maso opečeme na pánvi. Do šťávy z masa můžeme přidat hotový kuskus. Podáváme se zeleninou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma