TOPlist


pstruh

  • Uživatelský recept
  • Autor: vlali
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pstruh200
Olej olivový10
Mouka pšeničná hladká10

Energetická hodnota celkem: 1519 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 7 SAFA (g): 4 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Očištěného pstruha osolíme, okořeníme, poprášíme hlad. moukou. Opečeme z vnitřní strany, vložíme rozmarýn, pstruha sevřeme a opečeme z obou vnějších stran.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma