- Autor: vlastik.yaris
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Jablka | 140 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 65 |
| Tvaroh polotučný průměr | 250 |
| Rama classic | 20 |
| Kypřící prášek do pečiva | 5 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
| Mouka pšeničná celozrnná | 250 |
Energetická hodnota celkem: 5988 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 209,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1497 kJ
Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 52.3, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







