TOPlist


Pangas z PH

  • Uživatelský recept
  • Autor: Martina M.
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kedlubna100
Ředkev100
Pangasius filety (mražené)120
Brambory (syrové)180

Energetická hodnota celkem: 1104 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 41 SAFA (g): 0 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

koření dle chuti

Postup přípravy

Kedlubnu a ředkev nakrájíme na kostky , rybu okořeníme dle chuti. Na dno pomalého hrnce vložíme zeleninu, na ní rybu a kolem poklademe brambory pokrájené na čtvrtky. Podlijeme asi 150ml vody. Pomalíme 2 hodiny na rychlý stupeň.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma