- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 90 |
| Oleje (všechny druhy) | 10 |
| Cibule | 30 |
| Voda | 300 |
| Mouka pšeničná hladká | 10 |
| Okurky sterilované | 15 |
| Chléb pšeničný bílý průměr | 50 |
Energetická hodnota celkem: 1785 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso omyjte, osušte a nakrájejte na kostičky. Na oleji zpěňte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte maso, přelijte vodou a vařte do měkka. Před dokončením zahustěte moukou rozmíchanou v trošce vody, promíchejte, přidejte na kousky nakrájenou sterilovanou okurku a provařte. Podávejte s chlebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






