TOPlist


Krůtí maso na kari s rýží

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jaja77
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rýže parboiled (uvařená)200
Smetana na vaření 10%50
Cibule50
Krůtí prsa bez kůže120
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)4

Energetická hodnota celkem: 2012 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 59 SAFA (g): 4 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, kari koření

Postup přípravy

Na oleji orestujeme maso nakrájené na nudličky, přidáme cibuli nakrájenou na proužky a krátce orestujeme. Osolíme, přidáme kari, lehce podlijeme a dusíme do změknutí. Přidáme smetanu a krátce povaříme. Podáváme s rýží.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma