TOPlist


Ravioli s rajčatovou omáčkou a zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: lindahan
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 25

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule50
Ravioli s masem (Heinz)250
Těstoviny (uvařené)100
Omáčka Napoletana (Panzani)400
Hermelín 45% průměr50
Zeleninová směs hrášek + mrkev400

Energetická hodnota celkem: 3950 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 136 SAFA (g): 15 Cukry (g): 57 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 988 kJ

Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 34 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 14.3 Vláknina (g): 5.8 Sůl (g): 2.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, čerstvá bazalka.

Postup přípravy

Zpěníme cibuli, přidáme mraženou zeleninu (předtím povařenou ve vodě), rajčatovou omáčku Napoli od Panzani a provaříme. Osolíme, opepříme, přidáme čerstvou bazalku. Na závěr přimícháme půlku nakrájeného hermelínu. Zamícháme s těstovinami. Hotovo.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma