TOPlist


ryba v těstíčku

  • Uživatelský recept
  • Autor: yanek
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr160
Treska800
Mouka pšeničná polohrubá300
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)300

Energetická hodnota celkem: 8616 kJ

Bílkoviny (g): 201, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 240 SAFA (g): 12 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1436 kJ

Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 40 SAFA (g): 2 Cukry (g): 3.2 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

citron, sůl, pepř, provensálské bylinky, muškátový oříšek

Postup přípravy

800 g aljašské tresky, 3 vejce, 300 g mouky polohrubé, 300 ml polotučného mléka

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma