- Autor: davig
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cibule | 90 |
| Česnek | 6 |
| Vepřové mleté průměr | 560 |
| Paprika červená | 200 |
| Rajčata | 150 |
| Kečup | 20 |
| Rajský protlak | 20 |
| Olej olivový | 20 |
Dochucovadla:
sůl; pepř; oregáno; bazalka
Energetická hodnota celkem: 7653 kJ
Bílkoviny (g): 101,
Tuky (g): 138,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 63,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1913 kJ
Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 34.5, Sacharidy (g): 9.3, SAFA (g): 15.8, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
na cibuly a česneku osmahneme, přidáme maso osmahneme přidáme zeleninu, vydusíme vodu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






