TOPlist


Bravčové karé Viedeň

  • Uživatelský recept
  • Autor: evalukacova
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová panenka libová600
Cibule200
Mouka pšeničná hladká100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)150
Bujón průměr (v suchém stavu)10
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu)400

Energetická hodnota celkem: 16235 kJ

Bílkoviny (g): 162, Tuky (g): 177, Sacharidy (g): 406 SAFA (g): 27 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 28 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 3247 kJ

Bílkoviny (g): 32.4, Tuky (g): 35.4, Sacharidy (g): 81.2 SAFA (g): 5.4 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 5.6 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma