- Autor: davig
 - Doba přípravy (min.): 90
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřová kotleta | 560 | 
| Cibule | 90 | 
| Žampiony | 100 | 
| Mouka pšeničná hladká | 10 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 | 
| Hořčice plnotučná průměr | 20 | 
Dochucovadla:
sůl; pepř
Energetická hodnota celkem: 5309 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 117, 
                                                        Tuky (g): 77, 
                                                        Sacharidy (g): 21,
                                                        SAFA (g): 27,
                                                        Cukry (g): 7,
                                                        Vláknina (g): 5,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1327 kJ
Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
na tuku oshmahneme maso z obou stran, aby se zatáhlo; zvlášět zpěníme cibuly, osmahnuté maso podlijeme vodou, přidáme zpěněnou cibulku, žampiony na větší nudličky a dusíme do měkka; necháme vysmahnout a zaprášime štávu moukou potom co maso vyjmeme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






