TOPlist


rizoto

  • Uživatelský recept
  • Autor: kattt
  • Porce: 11.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová pečeně libová224
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)8
Hrášek sterilovaný průměr400
Kukuřice sterilovaná průměr340
Rýže dlouhozrnná (uvařená)1750

Energetická hodnota celkem: 12049 kJ

Bílkoviny (g): 138, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 517 SAFA (g): 5 Cukry (g): 89 Vláknina (g): 69 Sůl (g): 13

Energetická hodnota na 1 porci: 1095 kJ

Bílkoviny (g): 12.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 8.1 Vláknina (g): 6.3 Sůl (g): 1.2


Dochucovadla:

sul , pepř, paprika

Postup přípravy

maso dusime se zeleninou.Přidame uvařenou rýži a promícháme

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma