TOPlist


Okurkový salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: kacucha
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Okurka salátová600
Cukr bílý (řepný, třtinový)50
Ocet30
Sůl3
Voda, minerální vody bez příchutě200

Energetická hodnota celkem: 1216 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 69 SAFA (g): 0 Cukry (g): 60 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 304 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 17.3 SAFA (g): 0 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Sůl, ocet

Postup přípravy

Na hrubším struhadle nastrouhanou oloupanou okurku zamícháme se zálivkou. Zálivka: Smícháme dvě lžíce cukru, dvě lžíce octa, špetku soli a dvě deci vody. Pořádně promícháme dokud se cukr a sůl nerozpustí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma