TOPlist


Treska na másle

  • Uživatelský recept
  • Autor: jita.k
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska170
Mouka pšeničná hladká20
Olej olivový10
Máslo čerstvé10

Energetická hodnota celkem: 1555 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 8 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Menší špetka kari a sušené papriky, špetka soli. Šťáva z limetky, nebo citronu, snítka čerstvé majoránky.

Postup přípravy

1.Tresku omyjte, osušte, pokapejte citrónovou šťávou a posypte paprikou, solí a kari kořením (na maso jej přimáčkněte). 2.Porce ryby obalte v mouce. Na pánev dejte rozehřát máslo, olej a tresku po obou stranách zvolna opečte. Na talíři přelijte tresku máslem a ozdobte snítkou majoránky. recept z: http://prostreno.bety.cz/recepty/2410/Treska-na-masle?sc=1#servings

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma