TOPlist
Sledujte nás:

Dedova kôprová omáčka

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

soľ, korenie

Energetická hodnota celkem: 2736 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 67, SAFA (g): 14, Cukry (g): 43, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 547 kJ

Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 13.4, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 8.6, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Z olea a 2 kopcovitých polievkových lyžíc hladkej múky spravím bledú zásmažku, ktorú pomaly za stáleho miešania zalejem studeným mliekom a postupne privediem do pomalého varu. Osolím , okorením bielym mletým korením a troškou cukru. Omáčku varím asi 10 minút . Nakoniec pridám ocot a nakrájaný kôpor. Po pridaní kôpru už omáčku nevarím.Aby sa mi netvorila na omáčke kožka , pridám na vrch pár tenkých plátkov masla.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři